poweryoga. städning. insikter.

Först och främst måste jag bara beordra er att aldrig springa till och in på ett yogapass. Med andan i halsen är de svårt att hinna ikapp de andra på passet som redan börjat och framförallt är det trixigt att få till dem speciella yogaandningarna; "Andas...in...och...ut....genom...näsan,...späänn...heela..tiden...magen" Och att vädret utomhus var strålande gjorde inte de hela bättre, eftersom jag är en mycket varmblodig liten flicka, gjorde detta väder mej en smula varm och svettig, inte heller något plus under yogapass. nåja, jag tog mej i genom det med nöd och näppe. Nog klagat.

Mmm, städning har de varit i eftermiddag/kväll. Det är så bra när jag vet att jag ska få besök för då sätter min, annars väldigt lata, städarsida igång. Så tack Nilla för att du kommer och hälsar på! Går ju dock att städa noggrannare men de får la duga. (mm, jag har lagt mej till med en västkust-dialekt, skäms på mej)

Insikterna som kom till mej, och som från början fick mej att börja skriva de här inlägget, var att jag insåg att jag tittar på människor på nätet och får för mej att jämföra mej med dem, och försöker alltid komma fram till att jag är minst lika snygg som dem. Den ytliga sidan av mej, som tyvärr finns (men med mitt stora inrednings- och modeintresse är de kanske inte något konstigt att jag har en ytlig sida) bryr sej om sånt här.
    Nu känns det mest som att jag försöker komma på en massa töntiga ursäkter till att jag jämför mej med andra människor, men är det verkligen något som jag ska skämmas över att jag gör? Inte egentligen enligt mej eftersom jag tror att de är något vi människor gör bara, när vi har lite dåligt självförtroende en stund.
    Men de vore ju bra om alla, inklusive jag själv, lät bli att göra det. För att vi borde istället inse att de finns ingen annan som oss själva, så varför slösa bort tid på att jämföra oss med andra istället för att bygga på sin egen identitet?

RSS 2.0