Ela.

"Jag vill krypa in i honom. Bygga mig ett bo i hans kropp."  
Citat ur Johanna Nilssons Konsten att vara Ela.


Såhär känns det att ha din trygghet och att älska dej Rickard.

Pleased.

Tydligen, är det för mej mycket viktigt vilka ord som skrivs på denna sida. För det dröjer länge innan jag kan skriva något ibland, och ibland så börjar jag men blir inte nöjd och raderar bort allt det otillräckliga. Egentligen borde jag vara nöjd. Nöjdhet är något som sällan infinner sej i min kropp.
Gör det de i din?

Jag skulle behöva åka ut till en stuga vid vatten i en skog med endast myskläder,musik,en bok och vaniljte som sällskap. Möjligtvis en människa till som kan skydda mej för läskiga grejer i skogen som jag tydligen är rädd för även fast jag inte vet vad det är jag är rädd för. Samma människa kan även vara duktig på att laga mat och inte sugen på att prata, för det skulle jag behöva låta bli med. Kanske skulle jag oxå behöva något sorts skrivdon, så att jag kan dokumentera tankarna. Så det jag skrev i början av stycket, om att det var det sakerna jag radade upp som jag endast skulle behöva, var en lögn.

Denna resa skulle behöva göras för att jag har ibland problem med att veta vart jag slutar och andra människor börjar. Vilka problem som är mina problem, egentligen och vilka problem som är andras. Egentligen. Vilka skratt som är mina, vilken stil som är min, vilken smak som är min. Helt enkelt skulle jag behöva mera tro på vad som är mitt, i denna något hypade individualistiska värld.

Well, not entirely satisfied.

RSS 2.0