säg att du älskar mig.

Om det ens bara är hälften så sant det som händer i denna filmens rättssal, så är det riktigt riktigt illa! Ilskan, illamåendet och uppgivenheten tränger sej på.
Vad är de för korkade inskränkta människor som säger detta: "Detta är en mycket viktig fråga; Drack du alkohol innan du träffade pojkarna?" "Vad hade du för kläder?" Vad spelar det för roll? Tycker alltså den människan som frågar detta att när hans dotter är full och har kort kjol och stringtrosor så är det okej att våldta henne? Tycker den pappan att det då är helt uppenbart och självklart att hon vill?

Så nu vet ni alla tjejer där ute med kort kjol, stringtrosor och alkohol i blodet att ni vill ha sex! Gärna brutalt, med en colaflaska!

Min irritation över det här får inte plats i mej, vad sänder detta ut för signaler till våra ungdomar? Det är inte underligt att tjejer går omkring och kallar varann för slampa och hora, när de ser att det är de här vuxna gör. Säger att det är okej att bli våldtagen, när man har ett visst beteeende eller utseende.

Man ska kunna vara precis hur full man vill (nu menar jag inte att jag tycker att alla människor ska dricka, tar du fokus på detta har du inte förstått innebörden av detta inlägg) , kanske tom medvetslös på grund av alkohol och vara i princip naken men ändå inte bli våldtagen.
Det berättigar inte nån människas beteende att ta sig friheten att ha sex med någon pga utseende eller beteende. Och de människor som tycker att dessa tjejer som har kort kjol, stringtrosor och flörtar får skylla sig själva, skulle du säga samma sak om det handlade om din dotter? Jag ska kunna flörta och hetsa upp en kille hur jäkla mycket jag vill och ändå säga nej precis innan han kommer in i mej för att jag inte vill längre och mötas av att han respekterar detta, är det inte den världen där detta är möjligt som vi vill ha?

RSS 2.0