det är alltid bergochdalbana.

Jag kom att tänka på en sak alldelens just nu, jag lyssnar på Kings of Leon - Knocked up, mest för att du just nämnde den låten för mej. Men oxå för att de är, precis som du sa, en enormt bra låt. Saken jag tänkte på var iaf att du och jag aldrig nånsin kommer att ha en låt som är "vår låt". Både du och jag är alldelens för stora musikfreak för att de ska kunna bli EN endaste liten låt som ska räcka för att vara du och jag. Jag kommer på en sak, du brukar kalla dej för min kaospojke, vet du vad jag är?
Jag är din bergochdalbana. Och precis som du är kaospojke på ett bitterljuvt sätt för mej, så hoppas jag att de är så för dej med min bergochdalbana.

Men, I just realized, om du inte skulle vilja vara med en bergochdalbana så skulle du inte vara tillsammans med en. Precis som jag inte skulle vara med en kaospojke om det inte vore så att det är en kaospojke jag vill ha.

Allt kommer att bli bra.

Mina föräldrar och min lillebror har precis åkt härifrån, vi har varit på en liten minisemester i ljungskile i helgen. Det var väldigt mysigt, och jag saknar dem nåt så otroligt, jag har gråten i halsen och har mest lust att lägga mej och sova. Det styrelsemötet som inom några timmar stundar känns som en kraftansträngning, särskilt med tanke på att jag kan bli tvingad att skriva protokollet. Men vad sägs om att plocka fram optimisten i mej och ta en dusch, fixa och dona lite här hemma, äta en macka och sätta på leendet (dock inte det falska) och klara kraftansträngningen galant. Och efter mötet kan jag ta en tur på min nyagamla cykel som mina föräldrar hade med sej från hemtrakterna, som en belöning, kanske till affärn till och med. De vore nog en utmärkt idé.

Allt kommer att bli bra, din och min stående replik älskling. Vet du vad? Just nu tror jag faktiskt det också, vi har kämpat och kämpat och nu så är besluten i någon annans händer. Det låter som om vi har ett jäkligt dåligt förhållande du och jag, men jag ser det inte så, problemen är inte mellan dej och mej, utan problemen har vi var och en för sej och för att vi har våra egna problem blir det ibland svårt mellan dej och mej. Du är säkert den enda som kommer att förstå denna knasiga mening. Vi har ett fint förhållande du och jag, med massa kärlek, eller hur? ^^

vaniljte och djuret i mej.

Vaniljte och stickning i soffan, ändå känner jag en sorg inuti. Det är ingen hjärtesorg och ingen djup sorg, det är bara en sorg. Det bor ett ledsen pyttelitet djur i mej just nu.
Jag tror att jag egentligen vet vad de är som gör att ett litet djur har slagit läger i mej, det är den ständiga oron över framtiden som bor i mej. Dock, i skepnad av ett djur.

Just nu känns allt stingsligt, det är nog för att jag inte har någon kontroll över mitt liv för tillfället. Jag kanske är ett kontrollfreak. 

A walk in the rain med lite lugn musik i öronen kanske gör att djuret stillas. I truely hope so.

RSS 2.0